PINKLADY BODY PERFECTION

Sale!

PINKLADY BODY PERFECTION

(PL PUERARIA MIRIFICA PLUS)
Produk 100% herba untuk wanita
HALAL JAKIM (No. Sijil Halal: JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/1045-11/2010)
LULUS KKM MAL 18056050TC
PINKLADY BODY PERFECTION adalah produk supplement yang sangat sesuai untuk wanita yang mempunyai masalah:
❌ Payudara kendur untuk ibu yg menyusu baby
❌ Size payudara yang kecil dan tidak menarik
❌ Punggung yang jatuh atau flat, tiada bentuk
❌ Haid tidak sekata
❌ Senggugut teruk
❌ Kulit kusam
❌ Jerawat kronik
❌ Faraj berbau
❌ Keputihan
❌ Faraj longgar selepas besalin
❌ Berat badan berlebihan atau terlalu kurus
❌ Rambut gugur

Kebaikan pinklady body perfection.
Pinklady terbukti untuk bagi sangat banyak kelebihan utk wanita:

😍 mengembalikan bentuk cantik payudara
😍 membentuk punggung
😍 kulit jadi halus licin
😍 muka jadi glowing2
😍 rambut jadi lebat
😍 senggugut, keputihan kalau ada tu semua hilang
😍 faraj mencengkam mcm anak dara 🤭
😍 period tak stabil jadi lancar
😍 kalau dah kahwin, Suami makin sayang, taknak lepas, tak cari lain lah! Baby on the way!
😍 tak kahwin lagi? Beratur org berderet nak masuk meminang! 🤭
😍 jalan kat shopping mall, mata pandang2 je. 👀
😍 badan cantik luaran dan dalaman, sihat, cantik dan selamat!

Info Pinklady klik sini

Additional information

Weight 0.75 kg

PINKLADY BODY PERFECTION

RM450.00 RM340.00

Cart

Product categories

Brands