Sale!

PINKLADY BODY PERFECTION

RM340.00 RM300.00

 

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM PROMOSI TAMAT!

HARGA PROMOSI INI AKAN TAMAT DALAM MASA

[COUNTDOWN id=”550″]

FREE PINKLADY FRAGRANCE MIST!
While stocks lasts

Description

PINKLADY BODY PERFECTION
(PL PUERARIA MIRIFICA PLUS)
Produk 100% herba untuk wanita
HALAL JAKIM (No. Sijil Halal: JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/1045-11/2010)
LULUS KKM MAL 18056050TC

PINKLADY BODY PERFECTION adalah produk supplement yang sangat sesuai untuk wanita yang mempunyai masalah:
❌ Payudara kendur untuk ibu yg menyusu baby
❌ Size payudara yang kecil dan tidak menarik
❌ Punggung yang jatuh atau flat, tiada bentuk
❌ Haid tidak sekata
❌ Senggugut teruk
❌ Kulit kusam
❌ Jerawat kronik
❌ Faraj berbau
❌ Keputihan
❌ Faraj longgar selepas besalin
❌ Berat badan berlebihan atau terlalu kurus
❌ Rambut gugur
.
Kebaikan pinklady body perfection.
Pinklady terbukti untuk bagi sangat banyak kelebihan utk wanita:

😍 mengembalikan bentuk cantik payudara
😍 membentuk punggung
😍 kulit jadi halus licin
😍 muka jadi glowing2
😍 rambut jadi lebat
😍 senggugut, keputihan kalau ada tu semua hilang
😍 faraj mencengkam mcm anak dara 🤭
😍 period tak stabil jadi lancar
😍 kalau dah kahwin, Suami makin sayang, taknak lepas, tak cari lain lah! Baby on the way!
😍 tak kahwin lagi? Beratur org berderet nak masuk meminang! 🤭
😍 jalan kat shopping mall, mata pandang2 je. 👀
😍 badan cantik luaran dan dalaman, sihat, cantik dan selamat!

Info PINKLADY klik sini >>

Brand

PINKLADY

Additional information

Weight 0.75 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PINKLADY BODY PERFECTION”

Your email address will not be published. Required fields are marked *